Belediye Anaokulu
DEVTEYŞTİ MAH. 2169 SK. ŞANLIURFA HALILIYE BELEDİYE ILK VE ANA OKULU BLOK NO 7 HALİLİYE / ŞANLIURFA

VİZYON

Okul öncesi eğitimde hedef ve amaçları doğrultusunda çocukların gelişimleri, öğrenme hızları, ilgileri ve ihtiyaçları doğrultusunda yaşam boyu öğrenmeyi destekleyecek şekilde eğitim ortamları kurarak yaratıcı ve estetik duyguları gelişmiş, kendisini ifade edebilen, çevreye duyarlı, araştıran, özgüvenli bireyler yetiştirmektir.

MİSYON

Okulumuzun misyonu, okul öncesi eğitimin temel ilkelerine uygun şekilde çocukların, beden, zihin ve duygu gelişimine destek olmak, çocukları ilkokula hazırlamak, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı , Türkçeyi doğru,iyi ve güzel konuşmalarını sağlamak, bireysel farklılıklarını dikkate alarak onların yaratıcı ve estetik duygularını geliştirmek, sevgi, saygı, sorumluluk, hoşgörü, yardımlaşma gibi davranışları kazandırmak , öğrenen , sorunlara çok yönlü bakabilen, milli ve manevi değerlerine ,sahip çocuklar yetiştirmektir.

Mutlu çocuklar yetiştirebilmek
Öğretim Şekli :İkili öğretim

İkili öğretim

Sabahçı Grup 07.30-12.15 Öğlenci Grup 12.30-17.15

Öğrencilerimizden evi uzak olanlar servis ile ulaşım sağlayabilmektedir.

İl merkezine 5 km

Haliliye /ŞANLIURFA